Hoe werkt het?

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0616669151 of een email sturen naar info@kapperaandedeur.nl . Een vervolg afspraak kunt u maken als ik bij u ben voor een behandeling.

Als u bij mij in de salon komt, hoeft u niks mee te nemen. Wilt u 5 min van te voren aanwezig zijn i.v.m. de hygiëne corona maatregelen.

Kom ik op locatie, dan hebben we een stoel, handdoeken en eventueel shampoo nodig. Op de afgesproken datum en tijd kom ik bij u langs voor de afgesproken behandeling. Alle behandelingen gaan net zoals in de salon; spoelen en wassen doe ik boven de wasbak in de keuken of de badkamer. Bij een knipbehandeling bij u thuis is het fijn als u het haar het liefst op de dag zelf of een dag van te voren even wast voor het beste resultaat. Houdt u in verband met verkeer rekening met dat ik 15-30 minuten later kan zijn.

Afspraken afzeggen minimaal 24 uur van tevoren, gemiste afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel! Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling. Neemt u dan alstublieft contact met mij op, ik maak dan een afspraak om samen met u tot een oplossing te komen. Pinbetaling, betaalverzoek of gepast contant geld is mogelijk.

Afspraak maken